Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud

Direct contact

Menu

A Touch of Power

Universal IT registreerde haar universal.nl domeinnaam al in 1995 en is daarmee één van de internet pioniers van Nederland.

Nu, 20 jaar later, bieden wij onze rijke en brede ervaring in internettechnologie, software ontwikkeling en Cloud Services aan meer dan 250 organisaties in Nederland en Belgie. Met de Universal Cloud volledig in eigen beheer zijn wij in staat om onze dienstverlening perfect af te stemmen op uw specifieke wensen en eisen. Of het nu gaat om 1 specifieke applicatie die u vanuit de Universal Cloud wilt afnemen of uw volledige kantoorautomatisering in de Universal Cloud of in Microsoft Office 365.

Ons team staat voor u klaar.

Flexibliteit en controle

Volledige flexibiliteit bieden wij u in alle opzichten. Zo kunt u per maand achteraf afrekenen voor de Universal Cloud Services en is maatwerk op uw applicatie of de integratie met uw eigen (of Office 365) applicaties mogelijk. Maatwerk en flexibiliteit maken het voor u mogelijk om uw ICT voorzieningen volledig mee te laten bewegen met wijzigingen in uw bedrijfsvoering of in uw personeelssamenstelling.

A Touch of Power

A Touch of Power – zichtbaar in ons logo – geeft uiting aan de krachtige selfservice tools die aan u ter beschikking worden gesteld wanneer u gebruikt maakt van de Universal Services. Transparantie, Controle en Flexibiliteit zijn hierbij onze kernbegrippen. Dit maakt de Universal Cloud voor u niet alleen tastbaar, inzichtelijk en betrouwbaar, maar ook op ieder moment door u zelf aan te passen.

Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen?